top of page
T-Bone Steak

BBDHealth és ITSZA bemutatja:

Lehel(ő) tábor
2023. augusztus 31 - szeptember 2.
Dömsöd - Apajpuszta

Szeretettel hívjuk és várjuk 2023. augusztus 31. és szeptember 2. között a BBDHealth és ITSZA közös Lehel(Ő) táborába, ahol segítünk Önnek is át- és megélni milyen az egészség, fény és élet Teremtő találkozása.

Ha kíváncsi, hogyan illesztheti Életébe a test, a lélek és a természet táplálékait a fenti találkozáshoz, akkor, ezt a tábort  Önnek/Neked találtuk ki!

Ha velünk tart/tartasz, mi vár Önre/Rád?

Az egészség alapelvei

Tanulhatsz a sejtszintű energia háztartásunkat szolgáló étkezésről, tápláló, energiával teli ételeket fogyasztva minden nap.

Egészség, vitalitás

Segítünk abban, hogy a ketózis és deukkentés erejével hogyan növelheted energiaszintedet, elmélyedhetsz velünk a természetes, legeltetett ketózis világában, és megtudhatod, hogyan lehet mindennapjaid része ez az életmód.

Egyedülálló tudás

Titkunk az Öné!

Az egészséges táplálkozás rejtelme a deutérium csökkentés nyújtotta lehetőségek, korlátok megértése, megélése.

Gyakorlati tippek és trükkök

Hatékony módszerek és praktikus tippek, amelyek segítségével könnyedén beillesztheted a természetes, legeltetett, deukkentett  étrendet életedbe. Receptek és ötletek deutérium csökkentő fogásokhoz.

Közösség és támogatás

Nálunk  inspiráló emberekkel találkozhatsz, ahol bátran megoszthatod tapasztalataidat, félelmeidet, kérdezhetsz és  rengeteget tanulhatsz.

Deutenomika

Mi a deutérium, hogyan befolyásolja egészségünket? Válaszokkal bemutatjuk a D csökkentés, szabályozás jelentőségét ide kapcsolódó időszerű javallatokkal. Mintagyűjtésre is lehetőséget biztosítva.

Jelentkezem
Meddig táborozol velünk?

Köszönjük jelentkezésed, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot a megadott e-mail címeden!

bottom of page